Zorgverzekeringen vergelijken is nog nooit zo makkelijk geweest!

no-repeat;center top;;

0px 0px 0px 80px

100% onafhankelijk:

Dé onafhankelijke vergelijkingssite 2018/2019

✓ 100% Onafhankelijk vergelijken
Binnen 3 minuten razendsnel vergelijk van meer dan 1000 zorgverzekeringen en je weet direct hoeveel je kunt besparen.

✓ Alle verzekeraars worden getoond
Wij tonen in onze vergelijkingen alle 43 zorgverzekeraars van Nederland.

✓ Goedkoopste staat altijd bovenaan
Zorgverzekeraars betalen niet voor vermelding op onze site. De goedkoopste staat altijd bovenaan.

Verborgen zorgverzekeraars
Veel vergelijkingssites verbergen bewust de verzekeraars waar ze géén vergoeding van krijgen. Zo zie je dus niet altijd de goedkoopste verzekeringen in je vergelijking en krijg je dus ook niet een reëel beeld wat vergelijk betreft. Je denkt de beste verzekering te krijgen maar bent alsnog te duur uit. Niet zo vreemd: enkele van deze sites zijn notabene van een verzekeraar.

Overstappen-zorgverzekering.com
is één van de weinige 100% onafhankelijke vergelijkingssites in Nederland welke gespecialiseerd in zorgverzekeringen. Wij tonen dan ook in onze vergelijkingen alle 43 zorgverzekeraars. De goedkoopste staat altijd bovenaan. Zorgverzekeraars betalen niet voor vermelding op onze website.

Korting:

Dé goedkoopste zorgverzekering van 2017

✓ Ontvang tot 10% korting
Op een aantal zorgverzekeringen wij een korting tot 10% aanbieden Door afspraken met zorgverzekeraars kunnen.

✓ Tot enkele honderden euro’s besparen
Door uw huidige premie in onze zorgvergelijker te vergelijken kunt u tot wel enkele honderden euro’s besparen op uw zorgverzekering.

✓ De goedkoopste verzekering
Door slim te vergelijken vind je eenvoudig en snel de goedkoopste zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Goedkoopste zorgverzekering 2016
De zorgpremies kunnen tegenwoordig flink uiteenlopen. Maar met het vergelijken van zorgverzekeringen kunt u enorm besparen op uw zorgkosten. Wanneer u onze ZorgVergelijker gebruikt, krijgt u snel inzicht in de verschillende zorgpremies. Op deze manier kiest u eenvoudig voor de goedkoopste zorgverzekering. U kunt natuurlijk ook direct kijken naar ons overzicht van goedkoopste zorgverzekeringen. Komt u er niet uit? Dan helpen wij u graag met het vergelijken van zorgverzekering van 2016.

Nu tot 10% korting!
Via Overstappen-zorgverzekering.com komt u bij veel zorgverzekeraars in aanmerking voor een flinke korting. Deze korting geldt voor iedereen en ontvang je wanneer je via Overstappen-zorgverzekering.com je ziektekostenverzekering afsluit. Zo bespaart u al snel enkele honderden euro’s per jaar. Bereken uw voordeel via onze ZorgVergelijker 2017.

Uw voordeel:

Uw voordeel bij Overstappen-zorgverzekering.com

✓ Snel en onafhankelijk
Binnen 3 minuten vergelijkt u razendsnel meer dan 1000 zorgverzekeringen en weet u direct hoeveel u kunt besparen op uw zorgpremie in 2016.

✓ Gratis overstapservice
Wanneer u overstapt zorgen wij ervoor dat uw oude zorgverzekering wordt opgezegd. Deze online service is geheel gratis en maakt overstappen héél gemakkelijk!

✓ Korting zorgverzekering
Door verschillende afspraken met zorgverzekeraars kunnen wij via ons collectief een korting tot 10% aanbieden op een aantal zorgverzekeringen.

Voordelen zorgverzekering vergelijken Overstappen-zorgverzekering.com

Snel en onafhankelijk zorgvergelijk
Binnen 3 minuten vergelijkt u razendsnel meer dan 1000 zorgverzekeringen en weet u direct hoeveel u kunt besparen op uw zorgpremie. Nadat u een keuze heeft gemaakt kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen of direct online aanmelden. De oude ziektekostenverzekering zeggen wij voor u op. Hier hoeft u dus zelf helemaal niets voor te doen.

Alle zorgverzekeraars vergelijken
Wij vergelijken onafhankelijk alle 34 zorgverzekeraars en publiceren hiervan de premie, de voorwaarden, de beoordelingen en eventuele kortingen, gesorteerd op prijs. De goedkoopste staat altijd bovenaan in het resultaat, ongeacht of wij hiermee een samenwerking hebben of niet. Hierin onderscheiden wij ons van alle andere vergelijkingssites.

De online opzegservice
Wanneer u overstapt zorgen wij ervoor dat uw oude zorgverzekering wordt opgezegd. Deze service is geheel gratis en maakt overstappen van zorgverzekering heel eenvoudig!

horizontal

Overstappen

no-repeat;center top;;

no-repeat;center top;;

Aanbieders Zorgverzekeringen

Onderstaand enkele zorgaanbieders aanbieders uit onze zorgverzekering vergelijker

(selecteer een aanbieder en bekijk uw voordeel)

center

no-repeat;center top;;

8

zorgverzekering

menu_order

ASC

tiles