Besured-logo

Onafhankelijk Besured zorgverzekeringen vergelijken

Besured is een verzekeraar die zich specifiek richt op young professionals en studenten. Besured is ingeschreven bij de AFM (Autoriteit Financiële Markten) onder nummer 12004986.

Besured heeft de krachten gebundeld met zorgverzekeraar VGZ om zoveel mogelijk kwaliteit aan deze verzekering toe te voegen. Hierdoor is er een zorgverzekering ontstaan met een zéér hoge kwaliteit en service én een zéér lage premie.

Natuurlijk wil je als student of young professional een zorgverzekering die bij jouw levensstijl past. Je bent jong met een beperkt inkomen en je wilt dus niet teveel betalen. Aan de andere kant wil je natuurlijk wel goed verzekerd zijn mocht er iets gebeuren, bijvoorbeeld waneer je een ongeluk krijgt, als je naar de tandarts of naar het ziekenhuis moet. Besured biedt jou de zekerheid die je zoekt.

Zowel zekerheid als service bij Besured

  • Zéér voordelige basiszorgverzekering en géén extra eigen risico
  • Zelf je huisarts, apotheek en ziekenhuis kiezen
  • Declaraties: foto van rekening, uploaden, klaar!
  • Wettelijke zorgtoeslag blijft gewoon geldig
  • Keuze uit 3 aanvullende zorgpakketten: Ready-2-Go, Love-2-Move en All-In-1
  • Vrije keuze apotheek
  • Smile Tandartsverzekering: alle tandartskosten tot € 350,- worden vergoed
  • Extra servicepakket met o.a. korting op een saunabezoek, fitnessabonnement én ooglaseren
  • Goed en voordelig bereikbaar: 078 611 81 13, Besured.nl en serviceteam@besured.nl

Voordelen van Besured

Makkelijk: alles online regelen

Bij Besured gaat alles digitaal. Niet alleen veel makkelijker en sneller, maar ook een stuk goedkoper, omdat we géén groot kantoorpand of duur callcenter nodig hebben. Daarnaast kun je alles via onze website gewoon zelf regelen en voor eventuele vragen zijn we altijd bereikbaar of je kunt een mailtje sturen. Wij proberen dan dezelfde dag nog contact met je op te nemen.

Voordelig: we doen niet alles zelf

Besured doet niet alles zelf. Uiteindelijk is dat goedkoper omdat we samenwerken met bedrijven die weer heel goed zijn in wat zij doen. Bijvoorbeeld zoals National Academic. Dit is een verzekeringsaanbieder welke gespecialiseerd is in verzekeringen gericht op hogeropgeleiden. Met een zeer scherpe premie en uitgebreide dekking is National Academic een uitstekende partner.

Volledig: altijd goed verzekerd

Behalve makkelijk en voordelig ben je bij Besured vooral heel erg goed verzekerd. We vinden het zonde en onnodig als je dubbele dekkingen hebt. Hier letten wij dus heel erg goed op. Bij Besured betaal je alleen voor datgene wat je daadwerkelijk nodig hebt. Zo betaal je nooit te veel, maar ben je wel altijd goed verzekerd.

Lage premie: hoe en waarom?

VGZ is de risicodrager voor de zorgpolis van Besured. Wij profiteren op die manier van de zorginkoop van een grote speler en zo kunnen wij de zorg betaalbaar houden voor u. Ons pakket is daarnaast toegesneden op een specifieke doelgroep zonder dekkingen die jij toch niet gebruikt en kun je veel online regelen.

Direct Besured vergelijken

Postbus 6213
4000 HE Tiel
Telefoon: 078 611 81 11
Openingstijden: Maandag – Vrijdag: 8.30 – 20.30 uur